Marketing consultancy

Als marketing consultant gaat UNIKAVI actief met je meedenken over de beste aanpak voor jouw zaak online. We beginnen met een grondige analyse van je markt, klanten, producten en concurrenten. Voorts stellen we een advies voor je op, gebaseerd op je zakelijke doelstellingen en beschikbare middelen met als doel duurzame groei en betrouwbaarheid voor je merk.

Daarna volgt een vertaling naar de tagline en positionering van je merk. Dit moet leiden tot het resultaat dat jij voor ogen hebt. UNIKAVI  helpt de campagnes duidelijk neer te zetten. We kiezen daarbij voor een campagne-vorm die het beste aansluit bij je doelen. Bij de daaruit vloeiende communicatie houden we rekening met de hedendaagse trends.

Online marketing campagnes

UNIKAVI ondersteunt je bij de uitwerking van al dan niet door ons ontwerpen unieke campagnes en strategieën en zorgt voor een gepaste kanalisatie. De combinatie van ingezette kanalen is bepalend voor je succes. Daarom adviseren wij  voor elke campagne de juiste combinatie van marketingkanalen. Alle resultaten worden zo vastgelegd en omgezet in bruikbare data.

Samen gaan wij op zoek naar een gepaste en unieke marketingstrategie die daarna verder kan worden ontwikkeld. Uiteraard wordt je campagne versterkt door creativiteit en een op maat gemaakt design. UNIKAVI weet als geen ander hoe deze elementen op een succesvolle manier ingezet dienen te worden.

Trendwatchers & identiteitsbewakers

Elk bedrijf vindt haar eigen succes belangrijk. Nog belangrijker is het echter om in de toekomst dat succes te behouden. Daarom is het opportuun de trends in je markt te kennen en erop in te spelen. Vanuit ervaring en expertise is UNIKAVI in staat om op korte termijn een markt te leren kennen. We nemen je mee in de mogelijkheden die hier voor je bestaan in de nabije toekomst.

Het succes van je zaak wordt medebepaald door de herkenbaarheid en associatie van je merk, bedrijf of product. Uniformiteit en gelijkheid binnen je communicatie resulteert in een gevoel van vertrouwen voor de klant of prospect. Hierdoor zal deze sneller bij jou terecht komen en ook sneller terugkomen. Wij helpen je om je identiteit vast te stellen en zorgen ervoor dat deze uniform wordt uitgedragen op al je communicatiekanalen.