Klanten getuigen

Het is ons doel al onze klanten het gevoel te geven dat wij hun interne marketingafdeling zijn.

Woorden van enkele van onze klanten.

"We wilden een totaal nieuwe identiteit die de culinaire reis die we aanbieden zou kunnen vertalen in onze visuele look."

Voor ons als Zilte was het van groot belang de juiste materialen te combineren met elkaar. Elk detail diende op elkaar te zijn afgestemd in ons nieuwe concept.

Zo werden onze menu- en wijnkaarten, after dinner pochetten, etc. geheel in een nieuwe vorm ontwikkeld.

We deden voor deze gehele nieuwe huisstijl beroep op Unikavi. Onze nieuwe visie doorvertalen in een nieuw logo, website, drukwerk en meer, begrepen zij als geen ander.

Viki Geunes

Restaurant Zilte ***

"Van nul naar een volledige identiteit zonder problemen."

Olivia en Philip van Unikavi gaan zeer professioneel te werk. Ze hebben veel kennis over hospitality en het reilen en zeilen binnen restaurants, wat voor ons een enorm voordeel was.

Bovendien denkte Unikavi met ons team mee in functie van de verschillende soorten horecaconcepten die we wilden aanbieden. Dit was zeer nuttig bij het realiseren van ons project te Kontich.

Dave De Causemaeker

Fortuin Kontich

KORTE QUOTE

"Een perfecte consultancy partner. Dankzij het advies dat we kregen van Unikavi is onze boekingsflow enorm verbeterd."

Ken Borteel

Connections

KORTE QUOTE

"Voor al onze activiteiten in verschillende sectoren, zoals vastgoed en IT, kunnen we rekenen op de webexpertise van Unikavi."

David van Waesberghe

3D-ICT Group

"Onze unieke sakes worden perfect weergegeven in een overzichtelijke webshop."

Unikavi heeft de essentie van ons restaurant perfect weergegeven in een prachtige website met webshop en ook op sociale media. Als gevolg van hun marketinginspanningen is het genereren van leads drastisch verbeterd.

Het aantal volgers op alle sociale-mediaplatformen verdubbelde in de eerste 16 maanden. Naast de positieve statistieken plaatsen ze steeds gevarieerde en interessante posts op onze kanalen.

Vanaf het eerste telefoontje tot vandaag hebben we een uitstekende samenwerking. Unikavi levert precies wat ze beloofden en ik word in alle stadia op de hoogte gehouden.

Philip en Olivia hebben geweldig werk geleverd, niet alleen bij de creatie van onze nieuwe menukaarten, ook onze webshop met Japanse producten draait als geen ander.

Jonas Kellens

Restaurant Dim Dining *

Wil je een gesprek over je ideeën of noden?
Stuur ons dan een bericht en we contacteren je asap.

"In vergelijking met andere partijen waarmee we in het verleden hebben samengewerkt, heeft Unikavi bewezen niet zomaar een alledaags marketingbureau te zijn."

Bij het bouwen van ons compleet nieuwe multi-website platform kunnen we altijd rekenen op onmiddellijke actie en communicatie bij quick fixes en andere problemen. Unikavi werkt goed gedocumenteerd en logisch, echt wat we nodig hebben.

We zijn erg enthousiast om met Philip en de rest van het team van Unikavi samen te werken. Ik raad ze graag aan iedereen aan, behalve aan onze concurrentie natuurlijk :).

Ibrahim Ramadan

Global Travel Scandinavia