Over ons

Wij geloven dat er magie ontstaat dankzij de combinatie van de ervaring en het gevoel van de klant voor zijn bedrijf en onze knowhow en expertise.

Jij kent je business, wij de onze.

We hebben een gezonde dosis joie de vivre in ons, maar altijd met het oog op het perfecte resultaat. Wij zijn doorzetters en de doelen van onze klanten zijn heilig.

Wij zijn klein, maar sterk dankzij vele jaren in het vak, empathie en ambitie. 

ENKELE WOORDEN

Philip Hendrickx

Philip is sinds de opkomst van internet – begin jaren 2000 – actief in de marketingwereld en heeft er een absolute passie voor. Als autodidact begon hij zijn eerste marketingbedrijf toen hij nog maar 18 jaar oud was, 13 jaar later besloot hij zich meer te focussen, in plaats van uit te breiden, UNIKAVI was geboren.

Philip barst van de marketingideeën en is oprecht nieuwsgierig naar nieuwe trends, nieuwe technologieën en digitale automatisering, zowel in de on- als offline marketing.

Hij kan een bedrijf of merk helpen met het bedenken van strategieën, campagnes en online development met een juiste dosis originaliteit, professionaliteit en creativiteit.

ONZE PARTNERS

Experts wanneer nodig

Wij zijn een klein team van marketingprofessionals. We kiezen er bewust voor om op deze manier te werken. Onze aanpak is de juiste mensen op de juiste baan of project inzetten.

In de loop der jaren hebben we een reeks experts geselecteerd met wie we samenwerken op verschillende terreinen en met verschillende specialiteiten, specifiek om aan uw behoeften te voldoen.

Meer dan 25 partners, freelancers of gespecialiseerde bedrijven staan ​​altijd klaar om samen met ons aan je project te werken.

Je betaalt dus geen dure kantoren of overheadkosten.

We hebben specifieke experts die je nodig heeft voor je project.

Olivia Hendrickx

Gastvrijheid en reizen zijn twee van Olivia’s grote passies. Dankzij deze culinaire interesse volgt ze dagelijks de nieuwe trends in het horecalandschap. Deze ‘foodie’ bezocht al tientallen van ‘s werelds beste high-end restaurants en hotels.

Vanuit haar passie is Olivia al jaren actief in de wereld van social media. Haar klantenportfolio bestaat uit culinaire restaurants en luxehotels wereldwijd. Ze brengt jouw verhaal op de juiste platformen, zorgt ervoor dat je bedrijf opvalt en nieuwe gasten aantrekt.

Olivia is ook verantwoordelijk voor je online reputatiemanagement en kan passende copywriting verzorgen.

ONZE PARTNERS

Experts wanneer nodig

Wij creëren, passen aan en onderhouden.
Onze focus ligt op het uitbouwen van merken en hun identiteit door middel van online en offline marketing.