Fortuin

Culinair genieten te Kontich

De volledig online en grafische ontwikkeling

In 2022 opende het nieuwe horecaconcept Fortuin te Kontich. Fortuin omvat een Staminée, een Brasserie en verschillende evenementruimtes. Samen met het team van Fortuin gingen we op zoek naar namen voor deze drie concepten. Daarna ontwikkelden we een overkoepelend logo dat aansluit bij de naam Fortuin en waar het voor staat. Deze zaak is uniek om verschillende redenen, zoals bijvoorbeeld de grote Cristal tanken die pronken in de Staminée.

We rolden een huisstijl uit voor zowel de Staminée (menukaarten, cocktailkaarten, bierviltjes, etc.), als de Brasserie (menukaarten, wijnkaart, rekeningmapjes, bedankkaartjes, etc.). Ook de bewegwijzering en bestickering doorheen de zaak werd door ons ontworpen. De drie concepten werden door ons overzichtelijk weergegeven in een op maat gemaakte site met creatieve insteek en ook de copywriting namen we voor onze rekening.

Vanaf de lancering van het concept verzorgen wij de sociale media (Facebook, Instagram en Google my Business) en het online reputatiemanagement op reviewsites (TripAdvisor en Google). De foto’s en video’s voor dit project worden door onze huisfotograaf geshoot en door ons gemonteerd tot een krachtige video.

Ontdek Fortuin

Allesomvattend.
– Staminée, Brasserie, private dining en feestzalen.

Deel dit project

Fan van ons werk? Delen kan!