Brabohoeve

Hier worden herinneringen gemaakt

Creatieve ontwerpen en sociale media

Voor restaurant Brabohoeve te Schilde verzorgen we al sinds kort na de opening de sociale media op Facebook, Instagram en Google my Business. Ook reputatiemanagement op reviewsites als TripAdvisor en Google nemen wij voor onze rekening.

Verder gaan we samen met Christophe en Gregory, eigenaars van Brabohoeve, op zoek naar creatieve uitwerkingen die het restaurant op een leuke manier laten opvallen en de nodige schwung brengen. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld een ‘Drinks Bible’ met hoogstaande materialen en karikaturen van de vaste medewerkers van het restaurant in samenwerking met karikaturist Marc De Roo. Ook de menukaarten en andere huisstijldocumenten werden door ons onder handen genomen, zoals boterpapiertjes, een cadeaubon, ticketten voor huisgemaakte dranken, speelkaarten, nieuwjaarskaarten enzovoort.

Elke derde vrijdag van de maand organiseert Brabohoeve het after dinner concept ‘Music in the Bar’. Hiervoor zorgden we voor een kleine aanpassing aan het logo die de sfeer van die avond overbrengt. Ook voor de rooftopbar van Brabohoeve ‘Roof 27’ ontwierpen we een extra logo.

Ontdek Brabohoeve

Genieten van eenvoud.
– De essentie van het pure & smaak boven alles.

We deden beroep op Buroform als drukkerij.
– Perfectie van het begin tot het einde.

Deel dit project

Fan van ons werk? Delen kan!

Geïnspireerd?

Wens je een gesprek over je ideeën of noden?
Sturen ons dan een bericht en we contacteren je asap.