Zilte ***

Genieten op driesterrenniveau

Een totaal nieuwe identiteit

Restaurant Zilte te Antwerpen was vanwege haar verhuis en volledig nieuw interieur naar de andere kant van de negende verdieping van het MAS op zoek naar een nieuw uitstraling wat betreft logo, huisstijl en grafisch design.

Wij ontwierpen allereerst een nieuw logo dat aansluit bij wat Chef Viki Geunes uitstraalt in gerechten en visie. Ook alle huisstijldocumenten kregen een totaal nieuwe look, zoals naamkaartjes, briefpapier, mailing templates, mail signatures, etc. Voorts zorgden we voor een gloednieuwe op maat gemaakte website die de nieuwe huisstijl en sfeer van het restaurant perfect weergeeft.

Daarnaast designden we nieuwe menukaarten met unieke papieren, stoffen en materialen. Ook de wijnkaart werd door ons onder handen genomen wat resulteerde in een wijnbijbel gepresenteerd in een prachtige doos. De bewegwijzering doorheen de zaak en ook de bestickering namen we als laatste voor onze rekening zodat het restaurant in een totaal nieuw jasje kon openen. Niet veel later kreeg Chef Viki Geunes zijn derde Michelinster.

Gedurende enkele jaren zijn we tevens verantwoordelijk voor het onderhoud van de sociale media van Zilte en de opvolging van de online reputatie op platformen als Google my Business en TripAdvisor. De foto’s en video’s worden geshoot door onze huisfotograaf, waarna wij de montage van video’s voor onze rekening nemen.

Ontdek Zilte ***

Voor het drukwerk deden we beroep op Buroform
– Viki Geunes over Unikavi en Buroform: “Vanaf de eerste meeting voelden we dat we allen op dezelfde golflengte zaten. Er werd steeds mee nagedacht over hoe nét dat tikkeltje meer experience te kunnen bieden in complex tailor-made drukwerk. Een constante evaluatie tussen ons als drie partijen heeft gezorgd voor een prachtig eindresultaat.”

Unieke beleving.
– Een pure gastronomische beleving op ongekende hoogte.

Deel dit project

Fan van ons werk? Delen kan!

Geïnspireerd?

Wens je een gesprek over je ideeën of noden?
Sturen ons dan een bericht en we contacteren je asap.